• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

Lejonen/Västervik jagar andra raka

12 maj 2021 16:00
Garageportexperten Cup

I går (tisdag) inleddes Garageportexperten Cup i Eskilstuna. Till torsdagen så är det dags för en ytterligare deltävling, då i Gislaved med starttid 17.10 när Lejonen/Västervik jagar andra raka segern.


Gårdagens tävling i Eskilstuna blev lyckosam för smålänningarna. Man har i stort samma lag under morgondagen på OnePartnerGroup Arena i Gislaved. Skillnaden är att Peter Ljung kommer in som gäst istället för Linus Sundström. Annars är övriga delar i laget intakta.

För Eskilstuna Smedernas vidkommande finns inte Pontus Aspgren med i laget (som tog 14 poäng igår), utan Max Belsing går upp på plats nummer sex. Ser vi till Kumla Indianerna så fortsätter man med samma hemvävda lag, som kom på en tredjeplats under tisdagen.

Som bekant skulle Gislaveds deltävlingen inlett årets upplaga av Garageportexperten Cup, men blev uppskjuten på grund av regn - därav det nya försöket i morgon (torsdag). De två avslutande deltävlingarna körs i Västervik (18 maj, 20.00) och Kumla (25 maj, 19.00).

Laguppställningar
Lejonen/Västervik: Peter Ljung, Mathias Thörnblom, Linus Eklöf, Oliver Berntzon, Casper Henriksson, Noel Wahlqvist, Anton Karlsson.

Eskilstuna Smederna: Victor Palovaara, Joel Kling, Daniel Henderson, Rasmus Broberg, Johannes Stark, Max Belsing.

Kumla Indianerna: Christoffer Selvin, Joel Andersson, Ludvig Lindgren, Jonatan Grahn, Ludvig Selvin, Gustav Grahn.

Totalställningen efter en deltävling
Lejonen/Västervik 2 poäng, Eskilstuna Smederna 1 poäng, Kumla Indianerna 0 poäng.

Se tävlingen live på Sportkanalen
Tävlingen sänds live på Sportkanalen eller cmore.se, med tävlingsstart 17.10. Abonnent på ESS Play? Då kan du se tävlingen i efterhand efter att klockan slagit midnatt.