• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

Lublin gör det tuffare för Grudziadz

27 juli 2021 18:00
PGE Ekstraliga

Omgång 13 tjuvstartades under måndagskvällen i PGE Ekstraliga mellan Motor Lublin och Grudziadz. Hemmagänget, stod för den prestation som krävdes för en komfortabel seger för sina supportrar.


Med tanke på att det nalkas Grand Prix-deltävlingar till helgen i Wroclaw, gör att matchen mellan Motor Lublin och Grudziadz tjuvstartade omgången. Övriga matcher i omgången körs 1 augusti respektive 8 augusti. Med två matcher den 1 augusti.

Matchen mellan Lublin och Grudziadz då? Jo, det var ett hemmalag som såg till att göra processen kort. Grudziadz som har blivit lite av en slagpåse i PGE Ekstraliga i år hade inte mycket att säga till om.

Motor Lublin anförda av Hampel, Kubera och Michelsen - vann matchen och lyckades dessutom säkra slutspelsplatsen och ansluter således till Wroclaw och Gorzow som redan är klara för slutspel.

Noteringar från kvällen

– Hampel, Kubera och Michelsen på tvåsiffrigt.
– Kenneth Bjerre lite väl ensam i Grudziadz.
– Viktig seger för Motor Lublin i kampen om topp fyra.
– Ser alltjämt mörkt ut för Grudziadz i PGE Ekstraliga.

Resultat

Motor Lublin - 56
Jaroslaw Hampel 13+1, Dominik Kubera 12+2, Mikkel Michelsen 10+2, Grigorij Laguta 8+1, Wiktor Lampart 6, Mateusz Cierniak 4, Krzysztof Buczkowski 3+1, Mark Karion (deltog ej).

Grudziadz - 33
Kenneth Bjerre 13, Krzysztof Kasprzak 6+2, Przemyslaw Pawlicki 6, Nicki Pedersen 4, Norbert Krakowiak 2+1, Mateusz Bartkowiak 2, Seweryn Orgacki 0.