• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

Ny deltävling nalkas i Västervik

17 maj 2021 21:26
Garageportexperten Cup

Två deltävlingar är avklarade och det har slutat i segrar för Västervik/Lejonen. På tisdagskvällen, med matchstart 20.00, är det dags för den tredje deltävlingen i Garageportexperten Cup.


Västervik/Lejonen, Eskilstuna Smederna och Kumla Indianerna. Så har ordningen sätt ut i de två tidigare deltävlingarna som kördes under den föregående veckan i Eskilstuna och Gislaved. Frågan på allas läppar är, kommer det att fortsätta så under morgondagens batalj?

Västervik/Lejonen har alltjämt Peter Ljung som gäst. Noterbart är att Philip Olofsson kommer att köra med väst nummer sju. Ser vi till Kumla Indianerna så mönstrar man samma lag som senast och för Eskilstuna Smedernas del är Pontus Aspgren åter i laget.

Tävlingen startar 20.00 på tisdagskvällen och kan ses live på Sportkanalen eller cmore.se. Är du abonnent på ESS Play, kan du se tävlingen i efterhand efter klockan slagit midnatt. Den avslutande deltävlingen körs i Kumla den 25 maj.

Laguppställningar
Västervik/Lejonen: Linus Eklöf, Mathias Thörnblom, Peter Ljung, Noel Wahlqvist, Anton Karlsson, Casper Henriksson, Philip Olofsson.

Kumla Indianerna: Gustav Grahn, Joel Andersson, Ludvig Lindgren, Jonathan Grahn, Christoffer Selvin, Ludvig Selvin.

Eskilstuna Smederna: Pontus Aspgren, Victor Palovaara, Joel Kling, Johannes Stark, Daniel Henderson, Max Belsing, Rasmus Broberg.

Tabellen
Västervik/Lejonen - 4 poäng, Eskilstuna Smederna 2 poäng, Kumla Indianerna 0 poäng.