• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

Veckans stjärnor: 17-19 maj

20 maj 2022 13:30
Veckans Stjärnor

En vecka med fyra matcher är avklarade. Idag lyfts veckans stjärnor fram efter deras fina prestationer på ovalerna.


Varje vecka under säsongen kommer veckans stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan.

Václav Milík, Piraterna

Piraternas tjeck, Václav Milík, fick en fullträff i hemmamatchen mot Rospiggarna. Milík tog 15 av 15 möjliga poäng hemma på TBM Arena. Milik var poängbäst i matchen och var en av nyckelförarna för Piraterna när Motalalaget tog sin tredje raka hemmaseger.

Chris Holder, Indianerna

12+1 poäng i hemmamatchen mot Västervik. Hade dessutom snabbast heattid på Glottra Skog Arena i form av 63,5. Holder har på de två inledande matcherna i Kumla ett snitt på 2,600 poäng inklusive bonus. Australiensaren har tappat fyra poäng på tio heat på hemmaplan.

Bartosz Zmarzlik, Lejonen

14 av 15 möjliga poäng i segermatchen mot Dackarna på bortaplan. VM-ledande Bartosz Zmarzlik fortsätter att prestera efter vecka och vecka. Polacken var högst delaktig i Lejonens seger på bortaplan och fortsätter att visa fin form.

Rasmus Jensen, Dackarna

Rasmus Jensen stod för en sannerligen fin insats för sitt Dackarna under torsdagens match mot Lejonen. Med 14 poäng på 6 heat, var Jensen en av de ledande förarna i Målillalaget och höll en hög nivå hela tävlingen igenom.

Nästa veckas matcher

24/5: Smederna - Piraterna
24/5: Västervik - Masarna
26/5: Rospiggarna - Indianerna