• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun
Hemma
Indianerna
IND
Borta
Vetlanda
VETS

Vetlanda säkrade kvartsfinalsplatsen

6 september 2021 20:32
BAUHAUS-ligan

Kumla Indianerna var piskade att vinna mot Vetlanda. Två lag som duellerade om att ta sig till kvartsfinal. Där var det smålänningarna som stod för en väldigt bra insats, när kvartsfinalsplatsen säkrades.


Kumla Indianerna kopplade ett grepp till en början och var i ledningen i matchen. Kumlalaget var i ledning fram till det nionde heatet, innan gästerna vände på det. Efter det stod man för en fläckfri insats och stod för den insatsen som behövdes. Vilket gör att morgondagens derby, inte kommer påverka lagets medverkan i slutspel eller inte.

Vetlanda drog ifrån på slutet av matchen, när man lyckades vinna med 50-40 och således säkra kvartsfinalsplatsen. Det innebär att Kumla Indianerna kör sin sista match för säsongen i BAUHAUS-ligan på bortaplan mot Masarna.

Kumla Indianerna - 40
Max Fricke 11, Chris Holder 11, Jonas Jeppesen 7+2, Niels Kristian Iversen 6+1, Ludvig Lindgren 4+1, Joel Andersson 1, Jonatan Grahn 0.

Vetlanda - 50
Tomasz Gapinski 11+3, Dominik Kubera 11+1, Rune Holta 10+1, Filip Hjelmland 7+1, Victor Palovaara 6, Peter Ljung 5+2, Robin Aspegren (deltog ej).

Noteringar från matchen

– Holder och Fricke lite väl ensamma, igen.
– Gapinski, Kubera och Holta visade vägen.
– Tuff smäll för Indianerna som missar slutspel.
– Vetlanda kan sikta på kvartsfinalen.