• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

Garageportexperten Cup inleder i Eskilstuna

10 maj 2021 17:00
Säsongspremiär

Den svenska starten i BAUHAUS-ligan är som bekant framflyttad till 1 juni. Men i morgon (tisdag) görs det ett nytt försök med att tjuvstarta säsongen med tv-sända Garageportexperten Cup.


Tisdag förra veckan skulle upplagan av Garageportexperten Cup starta, med delätlving i Gislaved - men regnet ställde till det och det nya datumet blev nu på torsdag (Kristi Himmelfärdsdag).

Det gör att deltävlingen i Eskilstuna, startar Garageportexperten Cup säsongen 2021 under tisdagskvällen. Lagen som gör upp är Smederna, Västervik/Lejonen och Indianerna. Varje lag har sex ordinarie förare, varav en möjlighet att ha en fri sjua - över de 21 schemalagda heaten som är.

Vinnaren av tävlingen får två poäng, tvåan en och trean noll. Efter fyra deltävlingar kommer segraren av cupen vara ett faktum.

Starka förare entrar ovalen i Eskilstuna
Preliminära uppställningarna för tisdagens match, ser sannerligen intressanta ut. Oliver Berntzon, Linus Sundström och Pontus Aspgren heter några av förarna som skall ut på den över 300 meter långa ovalen i Eskilstuna. Upplagt för många intressanta heat i Södermanland!

Laguppställningar
Eskilstuna Smederna: Pontus Aspgren, Joel Kling, Daniel Henderson, Victor Palovaara, Rasmus Broberg, Johannes Stark, Max Belsing.

Västervik/Lejonen: Mathias Thörnblom, Oliver Berntzon, Linus Sundström, Linus Eklöf, Anton Karlsson, Casper Henriksson, Noel Wahlqvist.

Kumla Indianerna: Ludvig Lindgren, Jonatan Grahn, Joel Andersson, Christoffer Selvin, Gustav Grahn, Ludvig Selvin.

Se tävlingen live på C More
Garageportexperten Cup sänds live på Sportkanalen och cmore.se. För dig som är abonnent på ESS Play, kan du se tävlingen i efterhand (efter klockan slagit midnatt).

Då körs Garageportexperten Cup
Eskilstuna (11 maj, 18.00), Gislaved (13 maj, 17.10), Västervik (18 maj, 20.00) och Kumla (25 maj, 19.00).