• Huvudpartners

Tisdag Tis 20 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj
Tisdag Tis 6 Juni Jun
Tisdag Tis 13 Juni Jun
Onsdag Ons 14 Juni Jun
Tisdag Tis 20 Juni Jun
Onsdag Ons 21 Juni Jun

BAUHAUS fortsätter som huvudpartner till svensk elitspeedway

22 december 2022 13:16
PRESSMEDDELANDE

Högsta ligan i svensk speedway kommer att heta BAUHAUS-ligan även 2023. Det står klart sedan ESS och BAUHAUS har kommit överens om en förlängning av samarbetet.


Elit Speedway Sverige, ESS, har förlängt samarbetsavtalet med BAUHAUS, som har varit ligans namn- och huvudsponsor sedan 2020.

Johan Saxne, marknadsdirektör på BAUHAUS, kommenterar samarbetet med ESS:
– Vi förlänger vårt engagemang inom idrotten vilket är speciellt viktigt i tuffare tider. Speedwayen är fast förankrad i den svenska idrottssjälen sedan länge och vi vill vara med och bidra till att det fortsätter vara så, säger Johan Saxne.

BAUHAUS har under lång tid varit en av Sveriges största sponsorer av idrott, framför allt med inriktning på ungdomsverksamhet, men även kopplat till ren elitverksamhet och event. BAUAHUS har också ett stort engagemang i frågorna kring psykisk ohälsa och Barncancerfonden, vilket även lyfts i samarbetet med ESS-klubbarna.

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, gläds åt det fortsatta samarbetet:
– Jag är väldigt glad över att vi får fortsatt förtroende från BAUHAUS. Våra första år tillsammans präglades av pandemin, men under 2022 har vi äntligen kunnat välkomna BAUHAUS till våra arenor och upplever en väldigt positiv respons runt vårt samarbete. Jag ser fram emot att få fördjupa detta samarbete ytterligare kommande säsong, säger Mikael Teurnberg.

Mikael Holmstrand, ordförande i ESS, kommenterar avtalsförlängningen:
– En förlängning med BAUHAUS är ett fint kvitto för speedwayen och långsiktiga relationer är viktiga för oss. BAUHAUS-ligan har verkligen har satt sig som namn på ligan hos såväl speedwaypubliken som media. BAUHAUS är en fantastisk samarbetspartner för svensk idrott och vi är stolta över att få vara en del av den, säger Holmstrand.

För mer information, kontakta gärna
Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93
Mikael Holmstrand, ordförande ESS, 0706-92 51 30