• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

Kvartsfinalerna spikade inför sista grundseriematchen

22 augusti 2019 09:00
Nyheter

Ikväll kan Dackarna vinna grundserien hemma på G&B Arena. Sedan blir det ett kortare uppehåll innan de åter syns i semifinalerna. Samtidigt står det nu klart vilka matcher som väntar i kvartsfinal.


Ja, Västervik som åkt ner till tredjeplatsen under slutomgången har valt att mäta sig mot Indianerna. Och vi minns två oerhört jämna bataljer dessa lag emellan under grundserien.

Man börjar på bortaplan för att sedan avsluta inför hemmapubliken på HEJLA Arena.

27/8 kl. 19:00 Kumla Indianerna - Västervik

29/8 kl. 19:00 Västervik - Kumla Indianerna

I andra kvartsfinalen får vi alltså se Smederna möta ett nytänt gäng från Gislaved. Eskilstunalaget väljer att inleda hemma, för att hoppas ligga i täten inför returen på OnePartnerGroup Arena.

27/8 kl. 19:00 Eskilstuna Smederna - Lejonen

29/8 kl. 19:00 Lejonen - Eskilstuna Smederna

Men innan dess... ja, redan ikväll, får vi njuta av ännu lite mer speedway då Dackarna och Indianerna tampas om slutgiltiga poäng för att fastställa tabellen. Och även om slutresultatet inte direkt påverkar kvartsfinalomgången har Målillagänget faktiskt chans att vinna grundserien inför hemmapubliken ikväll - en bragd man även lyckades med under fjolåret.

Stefan Klemetz anländer till G&B Arena i eftermiddag för att referera mötet på plats. Har du själv inte möjlighet att göra honom sällskap ser du drabbningen på ESS Play.