• Huvudpartners

Tisdag Tis 12 Juli Jul
Torsdag Tor 14 Juli Jul
Tisdag Tis 19 Juli Jul
Tisdag Tis 2 Augusti Aug
Torsdag Tor 4 Augusti Aug
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Szymon Wozniak
Rospiggarna Förare
Född 1993-05-06
Ålder 29
Nationalitet Polen
Född 1993-05-06
Ålder 29
Nationalitet Polen

Säsonger i klubben: 2 (Representerade Rospiggarna 2015)

Ingångssnitt 2022: 2,091

Om: Efter fem säsonger i Vetlanda väljer Szymon Wozniak att återvända till Rospiggarna. Wozniak som representerade oss under säsongen 2015 visade ifjol prov på att han behärskar vår hemmabana då han under grundseriematchen körde in fullt, 15p, samt satte nytt dåvarande banrekord när han stod på motståndarsidan i depån.

Meriter (i urval):

• Guld i individuella polska mästerskapet 2017

• Guld i individuella polska juniormästerskapet 2014

• Representerade Polen i Speedway Of Nations 2020 där det blev ett silver

Szymon Wozniak: ”- Jag ser fram emot att få köra för Rospiggarna igen och kände att det var dags för nya utmaningar. Senaste gången jag körde för klubben var jag inte nöjd över min prestation men jag är en annan speedwayförare idag och är säker på att jag kan göra ett bättre jobb för laget den här gången. Jag känner mig redo för den här utmaningen och jag tror att årets säsong kommer hjälpa mig att bli en bättre speedwayförare.”

Lagledare Peter Jansson: ”- Szymon Wozniak är en professionell och trevlig lagkille som är lätt att jobba med. Det är ofrånkomligt att se hur han körde på banan i Hallstavik i fjol när han körde där för Vetlanda men han hittar även runt bra på samtliga banor i Sverige. Han sprider en otrolig glädje i depån, man blir alltid glad när man umgås med honom och han kommer passa bra in i gruppen.”

Artiklar