Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Speedway tillbaka i Linköping

Featured Image

Måndagen den 30 maj klockan 18.00 kommer Linköpings MS tillsammans med ESS att arrangera en partävling på Linköpings Motorstadion.

Tävlingen är en testtävling inför en av årets stora Speedway arrangemang i Sverige, i form av den individuella SM-finalen 2022 som körs på Linköpings Motorstadion den 28 juni och direktsänds på SVT som en del i den stora SM veckan som arrangeras i Linköping.
– ESS är medarrangör av SM-finalen den 28 juni och hoppas att SM Finalen kan lyfta svensk Speedway med direktsänd final på SVT med många människor i närområdet under SM veckan i Linköping, säger marknadsansvarig på ESS Mikael Teurnberg.

Falco Racing Par Open

Startfältet den 30 maj innehåller många intressanta namn som säkerligen kommer dyka upp vid den individuella SM Finalen 28 juni. Vilket blir en fantastisk början inför det som komma skall i slutet av juni.
– Det är många år sedan (12år) det kördes en tävling på stora banan i Linköping även om arenan används flitigt i träningssyfte är det viktigt att trimma in funktionärstaben och köra en riktig tävling innan den 28 juni, säger Linköpings MS Birger Haglund.

Deltagande lag i FALCO RACING PAR OPEN

Indianerna: Gustav Grahn och Jonathan Grahn.
Smederna: Max Belsing och Johannes Stark.
Västervik; Anton Karlsson och Noel Wahlqvist.
Dackarna: Ludvig Lindgren och Alexander Woentin.
Rospiggarna: Victor Palovaara och Daniel Henderson.
Filbyterna: Benny Johansson och Sebastian Glimfjäll-Johansson.
Lejonen/Piraterna: Jermia Thelaues, Rasmus Broberg.

Dela nyheten: