• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

KLART: Mikael Teurnberg blir ny marknadsansvarig för Elitserien i speedway

2 juli 2019 08:30
Press Release

Elitserieklubbarna i speedway har genom sin samarbetsorganisation Elitspeedway Sverige (ESS) kontrakterat Mikael Teurnberg som ny marknadsansvarig för att lyfta fram sporten i Sverige. ”Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Mikael,” säger ESS vice ordförande och medieansvariga Mikael Holmstrand.


Mikael Teurnberg är ett känt namn inom svensk speedway sedan många år med meriter både som förare, ledare och på senare tid även TV-kommentator. Mikael kommer närmast från Elitserieklubben Rospiggarna i Hallstavik där han haft stora framgångar som lagledare, med ett SM-guld 2016 som främsta merit.

Förra året lyckades han sätta Hallstavik på världens speedwaykarta genom att få möjlighet att arrangera en deltävling i speedwayens VM-serie i den lilla orten i Roslagen. Något som blev så lyckat att man den 6:e juli i år fått förnyat förtroende för att arrangera samma tävling. Teurnberg tillträder sin roll omgående.

”Med gedigen kunskap om sporten och både det kommersiella och mediala runt omkring är Mikael en mycket lämplig representant för Elitserieklubbarna i speedway,” säger ESS vice ordförande och medieansvariga Mikael Holmstrand.

”Speedwaysporten är landets tredje största lagidrott publikmässigt efter fotboll och ishockey. Med det som grund finns väldigt många spännande möjligheter att lyfta sporten tillsammans med framtida partners,” säger Mikael Teurnberg. ”Vi har numera tv-produktioner från samtliga matcher vilket öppnar helt nya möjligheter både för sponsorer, spelbolag, media och supportrar. Jag känner mig oerhört inspirerad att ta mig an uppgiften och sätta speedway på kartan för en bredare allmänhet.”

För mer information, kontakta: Mikael Holmstrand, vice ordförande och medieansvarig ESS, 0706-92 51 30 Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93