• Ligasponsorer

Tisdag Tis 25 Augusti Aug
Tisdag Tis 1 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Tisdag Tis 15 September Sep
Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep

Så ser du BAUHAUS-ligan 2020

11 augusti 2020 11:00
Nyheter

Redo att bänka dig? Vi reder ut alla frågetecken inför premiären ikväll.


Vad kan jag förvänta mig?

En huvudmatch per omgång visas linjärt på Sportkanalen. För omgång 1 ikväll (tisdag) besöker produktionen Hasses Motorstadion i Vetlanda, dit Dackarna kommer på besök. På torsdag, 13 augusti, väntar omgång 2 och då ramas matchen mellan Masarna-Indianerna in från Avesta Motorstadion.

Övriga 3 matcher respektive omgång följer man digitalt på C More Play.

Under säsongen kommer ESS Play vara aktiv för våra internationella tittare, och i efterhand för er som vill hänga med från samtliga ovaler. Matcherna går att se i arkivet från kl. 00:00 samma matchkväll för alla med abonnemang på elitspeedway.com.

Du har väl inte missat att du också följer alla matcher från polska PGE Ekstraliga live med oss på ESS Play? Två flugor i en smäll, som det brukar heta.

Hur går jag tillväga?

Mer info om abonnemang och registrering hos C More finns här: www.cmore.se/sport/speedway

Det som gäller för att kunna se speedway är C Mores paket "Mycket Sport" á 199kr per månad. Då får man tillgång att se på två skärmar samtidigt, man har tillgång till matchen i 48 timmar och det går att avsluta sitt abonnemang när man önskar. Vi hänvisar alla frågor kring liveupplägget till C Mores kundservice: https://www.cmore.se/artiklar/vanliga-fragor

Om du behöver hjälp att registrera dig på ESS Play eller har handra funderingar på den fronten finns vi tillgängliga i vanlig ordning på [email protected]