Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Om oss

Historia

2018 tog klubbarna i ESS beslut om en digital satsning, vilket mynnade ut i Speedway Play. Där producerades och sändes Elitseriens samtliga matcher. Syftet var att stärka ligans exponering och öka de kommersiella intressena kring Sveriges tredje största publiksport. Klubbarna drog flera lärdomar från det första året och utökade således 2019 sitt digitala erbjudande under nya tjänsten, ESS Play.

ESS Play ny hemmaplan för bortaföljet

Hemmaplanen för BAUHAUS-ligan är ESS Play. Med samma typ av TV-produktion som det varit de senaste åren. ESS Play täcker samtliga matcher live och har så klart en arkivtjänst. Utöver det finns ett torsdagsmagasin och intervjuer publiceras på plattformen.

En virtuell värld för oss speedwayälskare

Under 2019 utformades ett nytt hemsidenätverk dit samtliga ESS-klubbar nu klivit över. Det har inneburit en helrenovering av hemsidor där det utöver Play-kanalens rörliga material löpande publiceras redaktionellt innehåll och nyheter, såväl centralt som på klubbnivå. Det gör att fans och kommersiella partners erbjuds mervärde då ligan exponeras bredare än tidigare, samtidigt som klubbarna jobbar mer i symbios.

Behöver du komma i kontakt med oss?

Läs mer hur du kommer i kontakt med oss här.

Sociala medier

ESS är alltmer aktivt i sociala medier och under hashtaggen #cantslowdown. Följ oss på Facebook (@elitspeedwaysverige) och Instagram (@essofficial_) – och dela gärna hur du följer ditt lag med #cantslowdown.

Nyheter från ESS