Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Alla nyheter

Truppkollen: Läget i ditt favoritlag
Arbetet för den nästkommande säsongen är igång. Klubbarna i ligan har till den 28 februari att bli klara med sina trupper. Elitspeedway.com tar en blick över hur det ser ut i respektive klubb.
Gislaved, SVERIGE - 1 oktober 2024 : Lejonens Bartosz Zmarzlik tar den klassiska vinnarbilden efter finalmatchen i speedway i Bauhausligan mellan Lejonen och Dackarna på OnePartnerGroup arena den 1 oktober i Gislaved ( Foto: Emil Särnehed / SarnehedPhoto )  Nyckelord Keywords: Speedway, Bauhausligan, Lejonen, Dackarna, ESS, Elitserien, slutspel, Elitspeedway, sm-guld ***Betalbild***
Flera års väntan är över. 15 år för att vara närmare bestämd. Lejonen har tagit klubbens tredje SM-guld i historien och det kördes hem under tisdagen den 1 oktober. Grundserievinnaren besegrade Dackarna över 30 heat och vann gårdagens match med 49-41.
Gislaved, SVERIGE - 3 September 2024 : Bilder från första semifinal matchen i Bauhausligan mellan Lejonen och Indianerna på OnePartnerGroup Arena den 3 September i Gislaved ( Foto: Douglas Svalin / SarnehedPhoto )  Nyckelord Keywords:
Halvvägs in i finalen nu är det dags för den andra halvleken på OnePartnerGroup Arena i Gislaved. Lejonen leder med fyra poäng och den avslutande finalen sker ikväll.
Panelen inför finalerna
Det är dags för den första finalen av två under tisdagens kväll. Elitspeedway.com hörde av sig till en trio intill den första finalen för att stämma av deras tankar inför serien mellan Lejonen och Dackarna.