• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 30 Augusti Aug
Tisdag Tis 6 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Måndag Mån 19 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep

Veckans stjärnor: 10-12 maj

13 maj 2022 15:30
Veckans Stjärnor

En ny vecka av BAUHAUS-ligan är avklarad. Det är åter dags för Elitspeedway.com att lyfta fram veckans stjärnor.


Varje vecka under säsongen kommer veckans stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan.

Piotr Pawlicki, Piraterna

Piotr Pawlicki fortsätter att prestera på en hög nivå. På elva heat på hemmaplan i Motala har polacken enbart tappat två poäng. På tre tävlingar har 27-åringen tagit 43+2 poäng och har således bara tappat sex poäng på totalt sjutton heat.

Maciej Janowski, Dackarna

Efter en tuffare premiär visade han magi - Maciej Janowski med sina 15 poäng i segern på hemmaplan mot Indianerna. "Magic" som han även kallas noterades för full pott och var sannerligen bidragande till Dackarnas seger i hemmapremiären.

Fredrik Lindgren, Västervik

Fredrik Lindgren tappade enbart en poäng i Västerviks premiärseger mot Piraterna. 12+2 poäng blev det för den svenske stjärnan. Lindgren noterades dessutom för den snabbaste tiden på HEJLA Arena under tisdagen i form av 57,1.

Robert Lambert, Smederna

Robert Lambert stod för en imponerande premiär och följde upp det med en minst lika bra insats i Hallstavik. Britten hade dessutom snabbast tid på Credentia Arena i Hallstavik och tog 13+2 poäng. Dessutom blev det tre 5-1:or tillsammans med landsmannen Daniel Bewley.

Nästa veckas matcher

17/5: Masarna - Dackarna
17/5: Piraterna - Rospiggarna
17/5: Indianerna - Västervik
19/5: Dackarna - Lejonen