• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

Säsongen är igång: "Mina förväntningar är som alltid höga"

8 maj 2023 14:00
ESS Play

En ny säsong med svensk ligaspeedway är nu igång. Se samtliga heat från årets upplaga av BAUHAUS-ligan på ESS Play. Kommentatorn Stefan Klemetz är glad över att säsongen har startat: "Härligt att de är igång", säger Stefan till Elitspeedway.com.


En säsong med fart, spänning och dramatik är igång på ESS Play. Med profilerade kommentatorer och samma sändningsupplägg, så ska tittaren få följa med från speedwayarenorna i vårt avlånga land.

Huvudsändningarna leds även den här säsongen att ledas av Stefan Klemetz och den rutinerade referenten var i Västervik under tisdagen.

— Härligt att de är igång, de är ju de här som många längtat efter under vintern. Värmen på väg och speedwaysäsongen med den, kan knappast bli bättre. Och kan man inte vara på plats, så är de bra att alla matcher sänds på Ess play och den vägen vara med och bidra till klubbarna, säger Stefan Klemetz.

Klemetz har stora förväntningar på den här säsongen i BAUHAUS-ligan.
— Jag tror och hoppas på en jämn säsong och frågan är vilket lag som hamnar utanför slutspelet, där kan de bli spännande. Bonuspoängen tror jag kommer bli extra viktig för att positionera sig i tabellen och få en bra ingång till slutspelet. Roligt att några profilstarka förare är tillbaka i ligan, de höjer så klart underhållningsnivån. Mina förväntningar är som alltid höga.

— Intressant start. Starkt av Piraterna att vinna i Kumla. Västervik imponerade, och Rospiggarna vann mot mästarlaget. Första omgången visade att, och de som jag belyst, de finns förutsättningar för en jämn och spännande säsong, avslutar Stefan Klemetz.

Mer om ESS Play

ESS Play är ett klubbinitiativ där intäkterna går tillbaka till klubbarna själva, och genom ditt abonnemang stöttar du både svensk speedway och ditt lag. Självklart följer man sitt lag på hemmaplan om man har möjlighet, men med ESS Play blir det precis lika enkelt att även följa med på bortamatcherna om det är för långt att åka, eller om man i efterhand även vill se någon annan match från ligan.

Månadsabonnemanget kostar 249 kr/månad och Pay-Per-View 199 kr/match.

ESS Play lanserades den 17 april.