• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep

Matchdagens stjärnförare

24 maj 2023 16:00
Matchdagens Stjärnförare

Matchdagens tre stjärnor kommer att lyftas fram under varje vecka vi har speedway på ovalerna runtom i BAUHAUS-ligan säsongen 2023.


Varje vecka under säsongen kommer matchdagens tre stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan. Matchdagens stjärnförare publiceras dagen innan ett nytt avsnitt av Torsdagsmagasinet på ESS Play - som ni så klart inte ska missa!

Daniel Bewley, Dackarna

Dackarna och Daniel Bewley har haft en tuff start på säsongen. Andra bullar skulle det dock visa sig vara under tisdagens afton på Skrotfrag Arena i Målilla. Britten stod för en högst imponerande prestation med 12+2 poäng.

Maksym Drabik, Eskilstuna Smederna

Eskilstunalagets nyförvärv börjar växa in mer i den sörmländska kostymen. Var en av de bidragande orsakerna till Smedernas första seger för säsongen, med sina 12 poäng.

Andžejs Ļebedevs, Dackarna

Lebedevs ytterligare ett nyförvärv i Dackarnas lag i år. Letten hittade rätt i Småland i länsderbyt mot Västervik. Andzejs noterades för 11+1 poäng på 5 heat.

Missa inte torsdagsmagasinet på ESS Play

Varje torsdag släpps ett rykande färskt avsnitt av Torsdagsmagasinet. Magasinet programleds av Johannes Wahlberg och finns tillgängligt att se för dig som är abonnent på ESS Play.

Nästa veckas matcher

30/5: Lejonen - Smederna
30/5: Västervik - Rospiggarna
30/5: Piraterna - Dackarna