• Huvudpartners

Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 30 Augusti Aug
Tisdag Tis 6 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Måndag Mån 19 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep
Tisdag Tis 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 Maj Maj
Tisdag Tis 9 Maj Maj
Tisdag Tis 16 Maj Maj
Tisdag Tis 23 Maj Maj
Tisdag Tis 30 Maj Maj

Supporterröster inför finalen

28 september 2022 09:00
Final

Det närmar sig final ett. Elitspeedway.com hörde sig för med smedsupportern Stephen Zetterwall och lejonsupportern Simon Davidsson, om deras tankar inför det som komma skall.


Finalerna körs som bekant (idag) onsdagen den 28 september i Eskilstuna och returmötet är tisdagen den 4 oktober i Gislaved. Elitspeedway.com kom stämde av med bägge läger, för att först och främst ta en återblick på säsongen men ändå den kommande finalen.

– Lejonens säsong har varit väldigt bra. Med en andra plats bakom Smederna är ett helt klart godkänt resultat. Såklart hade Lejonen velat vinna serien för att få hemmaplansfördel, Men Smederna var för starka. Lejonen har varit väldigt starka på sin hemmabana i Gislaved under året. Totalt har Lejonen vunnit 8 hemmatcher. De har värvat bra förare detta år Bartosz Zmzarzlik, Dominik Kubera med flera. Även Casper Henriksson har gjort ett stort steg detta år. säger Lejonsupportern Simon Davidsson. Smedsupportern Zetterwall är tillfreds med säsongen även han.

– En suverän säsong. Det blev bara en förlust och det var borta mot Västervik. De gick trots allt obesegrade på hemmaplan hela säsongen igenom.

Från Simons sida finns det respekt inför motståndaren Smederna.
– Det blir väldigt svårt att slå Smederna. Det är ett bra lag. Men med rätt lag och bra dag för samtliga förare tror jag att det inte kan vara omöjligt att besegra Smederna.

Stephen Zetterwall, hoppas på sitt lag med, men ser en utmaning i det hela.
– Bartosz Zmarzlik och Dominik Kubera kommer bli svåra att stoppa, men det gäller att vi får hål på de andra. Då kommer det båda gott för oss.

Det är upplagt för två spännande finaler. Och ni kan väl gissa själva vilka lag supportrarna själva tror kommer vinna? Jo, sina egna - så klart! I dag inleds den första finalen i Eskilstuna och med retur 4 oktober i Gislaved. Må bästa lag vinna!