• Ligasponsorer

Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Onsdag Ons 25 September Sep
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug

Uppskjutet försök förgyller måndagskvällen med speedway i världsklass

15 juni 2020 16:00

Efter att fredagens väderleksrapport försatt matchen i schack är det nu dags att återliva premiärnerverna på SGP Arena i Częstochowa.


Första omgången av polska PGE Ekstraliga har synnerligen bjudit på det mesta.

  • En ganska avslagen premiär i fredags där hemmalaget BETARD SPARTA Wrocław inför tomma läktare komfortabelt kunde rusa ifrån MOTOR Lublin.

  • En, å andra sida, riktig toppmatch i Gorzów som kanske bäst återges av heat 7 och den heta dragkampen mellan hemmaföraren Bartosz Zmarzlik och UNIA Lesznos Piotr Pawlicki.

  • Däremellan ett förvånansvärt, och ibland otäckt, heat 2 mellan tappra polska juniorförare som försenades gång efter annan av krascher på Stadion ROW Rybnik.

  • För att inte tala om den traditionsenliga väntan på bättre väder i Częstochowa, efter att regnet pepprade ner sådär lagom till utsatt starttid...

Det innebär istället att omgång #1 avgörs ikväll. En måndagsafton med speedway i världsklass, alltså. Jovisst, snart brakar det loss mellan Fredrik Lindgrens ELTROX WŁÓKNIARZ Częstochowa och gästande MRGARDEN GKM Grudziądz. Johannes Wahlberg rattar sändningen i vanlig regi, och ni följer händelsen med start 20:30 här på elitspeedway.com.