• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

Uppskjutet försök förgyller måndagskvällen med speedway i världsklass

15 juni 2020 16:00

Efter att fredagens väderleksrapport försatt matchen i schack är det nu dags att återliva premiärnerverna på SGP Arena i Częstochowa.


Första omgången av polska PGE Ekstraliga har synnerligen bjudit på det mesta.

  • En ganska avslagen premiär i fredags där hemmalaget BETARD SPARTA Wrocław inför tomma läktare komfortabelt kunde rusa ifrån MOTOR Lublin.

  • En, å andra sida, riktig toppmatch i Gorzów som kanske bäst återges av heat 7 och den heta dragkampen mellan hemmaföraren Bartosz Zmarzlik och UNIA Lesznos Piotr Pawlicki.

  • Däremellan ett förvånansvärt, och ibland otäckt, heat 2 mellan tappra polska juniorförare som försenades gång efter annan av krascher på Stadion ROW Rybnik.

  • För att inte tala om den traditionsenliga väntan på bättre väder i Częstochowa, efter att regnet pepprade ner sådär lagom till utsatt starttid...

Det innebär istället att omgång #1 avgörs ikväll. En måndagsafton med speedway i världsklass, alltså. Jovisst, snart brakar det loss mellan Fredrik Lindgrens ELTROX WŁÓKNIARZ Częstochowa och gästande MRGARDEN GKM Grudziądz. Johannes Wahlberg rattar sändningen i vanlig regi, och ni följer händelsen med start 20:30 här på elitspeedway.com.