• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

Veckans stjärnor: 31 maj - 2 juni

3 juni 2022 13:45
Veckans Stjärnor

Två matcher är avklarad denna vecka i BAUHAUS-ligan. Fyra stjärnor kommer även att lyftas fram denna vecka.


Varje vecka under säsongen kommer veckans stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan.

Kim Nilsson, Rospiggarna

Lagkaptenen "tvingades" ned på reservplats - men stod för en insats med bravur när han noterades för 13+3 poäng på sex heat. Välkommet för Nilsson - men inte minst för Rospiggarna när Hallstavikslaget tog sin första seger för säsongen.

Chris Holder, Kumla Indianerna

Att Chris Holder har hittat rätt på Glottra Skog Arena, är fakta. Australiensaren noterades för 17 poäng av 18 möjliga i förlustmatchen för Indianerna mot Smederna. Den tidigare världsmästaren har tappat fem poäng (med bonus inkluderat) på sexton heat när vi ser till hans hemmafacit.

Mathias Thörnblom, Lejonen

Klev sannerligen fram för Lejonen i tisdags med 13+2 poäng (full pott med bonus inräknat). Under torsdagen stod skåningen för ett formidabelt sjätte heat, när han blev hårt uppvaktad och lyckades få med sig en trepoängare. En stabil vecka - med andra ord!

Kacper Woryna, Eskilstuna Smederna

Woryna har sedan han anslöt till Eskilstuna Smederna hittat rätt i Sverige. Polacken stod för ytterligare en fin prestation på bortaplan när han noterades för 13+2 poäng i sörmlänningarnas bortaseger mot Kumla Indianerna.

Nästa veckas matcher

7/6: Smederna - Masarna
7/6: Lejonen - Indianerna
7/6: Rospiggarna - Dackarna