• Huvudpartners

Tisdag Tis 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Tisdag Tis 30 Augusti Aug
Tisdag Tis 6 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Måndag Mån 19 September Sep
Tisdag Tis 20 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Onsdag Ons 28 September Sep

Så ser du PGE Ekstraliga 2021

30 mars 2021 10:00
Information

Helgen är räddad... hela säsongen! För det står nu klart att vi fortsätter sända polska PGE Ekstraliga här på ESS Play. Läs mer om förutsättningarna och hur du ser matcherna här.


I takt med att speedwaysäsongen närmar sig har många undrat hur det blir med de polska sändningarna som kunde ses på elitspeedway.com 2020. Covid i all ära - här var det regnet som stökade till matchschemat mer än någonsin, men vi som hängde med under kvällarna fick mersmak och en perfekt förlängning på speedwayveckan, toppad av världsklass.

ESS Play visar som bekant samtliga matcher från BAUHAUS-ligan i efterhand, vare sig man vill invänta nattugglan och klicka igång redan kl. 00:00 under matchkväll, eller ånjuta svensk speedway när bäst det passar egna schemat.

I tillägg kan man alltså som abonnent följa alla PGE Ekstraliga-sändningar från Polen LIVE med oss även 2021. (Detta gäller alla abonnenter inom Sverige). Med fåtalet undantag - som t.ex. premiärkvällen på lördag - körs matcherna fredagar och söndagar: perfekt helgunderhållning, alltså.

Matchschemat kommer hållas uppdaterat löpande och sändningarna finner ni under rubriken "Se Polska Ligan".

Dessa matcher kommer ramas in med engelsk kommentering på så många matcher det är möjligt, och delvis sändas utan kommentator. Abonnemang kostar 189 SEK per månad och kan avslutas närsomhelst.