• Ligasponsorer

Tisdag Tis 22 September Sep
Onsdag Ons 23 September Sep
Tisdag Tis 29 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Onsdag Ons 7 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Tisdag Tis 1 Juni Jun
Torsdag Tor 3 Juni Jun
Tisdag Tis 8 Juni Jun
Torsdag Tor 10 Juni Jun
Tisdag Tis 15 Juni Jun
Torsdag Tor 17 Juni Jun
Tisdag Tis 22 Juni Jun

BAUHAUS-ligan på nätet är komplett!

13 februari 2020 14:00
ESS på nätet

I och med att Eskilstuna Smederna i dag har tagit steget in i BAUHAUS-ligans gemensamma hemsidesplattform finns nu ligans hemsidor och samtliga klubbhemsidor i samma gemenskap.


Under det senaste året har ESS arbetat tillsammans med aktörerna Sportality och Spring Media för att stärka speedwayens och BAUHAUS-ligans närvaro på nätet.

Ett viktigt steg i det arbetet har varit att samla liga och klubbar under samma tak, för att på det sättet kunna dela information och innehåll på olika sätt. Syftet är att kunna lägga en större del av tiden på att producera innehåll.

Att Smederna i dag också välkomnas in i denna gemenskap innebär att samtliga nio klubbar och ligans centrala hemsidor (på olika språk) är samlade och kan arbeta med ett och samma verktyg. Som alltid är just innehållet det viktigaste i kommunikationen, men hur det presenteras och vad som går att göra på hemsidorna har också betydelse.

Att samla alla tio aktörer inom ligan är ett viktigt första steg, som kommer att följas av flera andra steg framöver. Alla med syftet att stärka speedwayen i allmänhet och BAUHAUS-ligan i synnerhet.