• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

BAUHAUS-ligan på nätet är komplett!

13 februari 2020 14:00
ESS på nätet

I och med att Eskilstuna Smederna i dag har tagit steget in i BAUHAUS-ligans gemensamma hemsidesplattform finns nu ligans hemsidor och samtliga klubbhemsidor i samma gemenskap.


Under det senaste året har ESS arbetat tillsammans med aktörerna Sportality och Spring Media för att stärka speedwayens och BAUHAUS-ligans närvaro på nätet.

Ett viktigt steg i det arbetet har varit att samla liga och klubbar under samma tak, för att på det sättet kunna dela information och innehåll på olika sätt. Syftet är att kunna lägga en större del av tiden på att producera innehåll.

Att Smederna i dag också välkomnas in i denna gemenskap innebär att samtliga nio klubbar och ligans centrala hemsidor (på olika språk) är samlade och kan arbeta med ett och samma verktyg. Som alltid är just innehållet det viktigaste i kommunikationen, men hur det presenteras och vad som går att göra på hemsidorna har också betydelse.

Att samla alla tio aktörer inom ligan är ett viktigt första steg, som kommer att följas av flera andra steg framöver. Alla med syftet att stärka speedwayen i allmänhet och BAUHAUS-ligan i synnerhet.