• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

Matchdagens stjärnförare

10 maj 2023 14:00
Matchdagens Stjärnförare

Matchdagens tre stjärnor kommer att lyftas fram under varje vecka vi har speedway på ovalerna runtom i BAUHAUS-ligan säsongen 2023.


Varje vecka under säsongen kommer matchdagens tre stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan. Matchdagens stjärnförare publiceras lagom innan ett nytt avsnitt av Torsdagsmagasinet på ESS Play - som ni så klart inte ska missa!

Jason Doyle, Indianerna

15 av 15 möjliga poäng. Ja, det talar sitt tydliga språk. Australiensaren var en av de som vägledde Kumla Indianerna mot sin första seger för säsongen, när de besegrade Dackarna på Skrotfrag Arena.

Fredrik Lindgren, Västervik

Lindgren fortsätter att ta för sig i Västerviksdressen på sitt kortare inhopp. I Eskilstuna tog han maxaimala poäng (med bonus inkluderad) och var en av segerorganisatörerna tillsammans med britten Tai Woffinden.

Francis Gusts, Lejonen

Francis Gusts välkomnades in i värmen och gjorde det med bravur. Det lettiske nyförvärvet tog 13+1 poäng på fem heat och var tillsammans med Bartosz Zmarzlik, två förare med fina resultat för Gislavedslaget.

Missa inte torsdagsmagasinet på ESS Play

Varje torsdag släpps ett rykande färskt avsnitt av Torsdagsmagasinet. Magasinet programleds av Johannes Wahlberg och finns tillgängligt att se för dig som är abonnent på ESS Play.

Nästa veckas matcher

16/5: Piraterna - Lejonen
16/5: Indianerna - Smederna
16/5: Rospiggarna - Dackarna