• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

Matchdagens stjärnförare

3 maj 2023 14:00
Matchdagens Stjärnförare

Matchdagens tre stjärnor kommer att lyftas fram under varje vecka vi har speedway på ovalerna runtom i BAUHAUS-ligan säsongen 2023.


Varje vecka under säsongen kommer matchdagens tre stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan. Matchdagens stjärnförare publiceras lagom innan ett nytt avsnitt av Torsdagsmagasinet på ESS Play - som ni så klart inte ska missa!

Fredrik Lindgren, Västervik

Fredrik Lindgren var tillbaka i Västervik med besked. 37-åringen kom in sent för smålänningarna och fortsatte efter det han visade i Kroatien den gångna helgen. 13 poäng på 5 heat blev det för GP-svensken.

Robert Lambert, Eskilstuna Smederna

Robert Lambert var viktig för sörmlänningarna det föregående året och blir det även i år. Britten som för övrigt kom tvåa i GP-deltlvälingen i Kroatien i lördags, tappade enbart en poäng på sex heat.

Timo Lahti, Rospiggarna

30-årige Timo Lahti kan väl snart ses som en inventarie i Hallstavik. Med sin rutin på ovalen så visade han sig från sin bästa sida. Lahti noterades för 14 av 15 möjliga poäng i Rospiggarnas premiärseger.

Missa inte torsdagsmagasinet på ESS Play

Varje torsdag släpps ett rykande färskt avsnitt av Torsdagsmagasinet. Magasinet programleds av Johannes Wahlberg och finns tillgängligt att se för dig som är abonnent på ESS Play.

Nästa veckas matcher

9/5: Smederna - Västervik
9/5: Lejonen - Rospiggarna
9/5: Dackarna - Indianerna