• Huvudpartners

Onsdag Ons 2 Augusti Aug
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 5 September Sep
Tisdag Tis 12 September Sep
Tisdag Tis 19 September Sep
Tisdag Tis 26 September Sep
Tisdag Tis 7 Maj Maj
Tisdag Tis 14 Maj Maj
Tisdag Tis 21 Maj Maj
Tisdag Tis 4 Juni Jun

Nya datum för tävlingar i Polen

5 maj 2021 15:00
PGE Ekstraliga

De matcher som skulle körts den föregående söndagen i Polen, har under onsdagen fått nya datum och matcherna 14 maj körs istället 15 maj.


Söndagen regnade bort, men nu blickar man framåt. Under onsdagen blev det klart att Gorzow - Czestochowa samt Wroclaw - Leszno, kommer att köras söndagen den 23 maj. Matcherna startar 16.30 och 19.15.

Matcherna 14 maj skjuts fram en dag
Då det kommer att vara en möjlighet för klubbarna i Polen att släppa in 25% av sin totala publikkapacitet från och med den 15 maj så har ligan beslutat att ändra i schemat. Tävlingarna som skulle köras fredagen den 14 maj körs istället lördagen den 15 maj.

Se PGE Ekstraliga på ESS Play
Under fjolåret kunde ni se livespeedway här på Elitspeedway.com från Polen. Även i år finns det möjlighet att följa speedway i världsklass, från den speedwaytokiga nationen. Samtliga matcher från PGE Ekstraliga kommer att sändas live. Delvis med engelsk kommentering och okommenterat. Ditt abonnemang, kan du skapa för 189 kronor i månaden, utan bindningstid. Med samma abonnemang kan man som krydda på moset även se samtliga matcher från BAUHAUS-ligan i efterhand från och med kl. 00:00 matchkvällar.