• Ligasponsorer

Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 22 Augusti Aug
Tisdag Tis 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Tisdag Tis 3 September Sep
Tisdag Tis 10 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Onsdag Ons 25 September Sep
Tisdag Tis 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 20 Augusti Aug

Kvartsfinalerna spikade inför sista grundseriematchen

22 augusti 2019 09:00
Nyheter

Ikväll kan Dackarna vinna grundserien hemma på G&B Arena. Sedan blir det ett kortare uppehåll innan de åter syns i semifinalerna. Samtidigt står det nu klart vilka matcher som väntar i kvartsfinal.


Ja, Västervik som åkt ner till tredjeplatsen under slutomgången har valt att mäta sig mot Indianerna. Och vi minns två oerhört jämna bataljer dessa lag emellan under grundserien.

Man börjar på bortaplan för att sedan avsluta inför hemmapubliken på HEJLA Arena.

27/8 kl. 19:00 Kumla Indianerna - Västervik

29/8 kl. 19:00 Västervik - Kumla Indianerna

I andra kvartsfinalen får vi alltså se Smederna möta ett nytänt gäng från Gislaved. Eskilstunalaget väljer att inleda hemma, för att hoppas ligga i täten inför returen på OnePartnerGroup Arena.

27/8 kl. 19:00 Eskilstuna Smederna - Lejonen

29/8 kl. 19:00 Lejonen - Eskilstuna Smederna

Men innan dess... ja, redan ikväll, får vi njuta av ännu lite mer speedway då Dackarna och Indianerna tampas om slutgiltiga poäng för att fastställa tabellen. Och även om slutresultatet inte direkt påverkar kvartsfinalomgången har Målillagänget faktiskt chans att vinna grundserien inför hemmapubliken ikväll - en bragd man även lyckades med under fjolåret.

Stefan Klemetz anländer till G&B Arena i eftermiddag för att referera mötet på plats. Har du själv inte möjlighet att göra honom sällskap ser du drabbningen på ESS Play.