Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

BAUHAUS blir huvudpartner till Svensk Speedway

Featured Image

Elit Speedway Sverige (ESS) och BAUHAUS har tecknat ett samarbetsavtal som gör BAUHAUS till huvudpartner för den svenska Elitserien under säsongen 2020. Samarbetet leder också till att svenska Elitserien numera kommer gå under namnet BAUHAUS-ligan.

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, som har jobbat fram avtalet är väldigt positiv till att få in BAUHAUS som huvudpartner till Elitserien 2020.

”Jag känner en stolthet och glädje att få in ett så stort företag som BAUHAUS till huvudpartner för den svenska högstaserien 2020. Det nya TV avtalet som skrevs till säsongen 2020 gör att intresset ökar för svensk speedway. Att BAUHAUS väljer att göra ett huvudpartneravtal med ESS gör att svensk speedways varumärke stärks. Avtalet är ett år med option på förlängning”.

”Det känns jätteroligt att vi stärker vår närvaro inom svensk speedway. Att stötta en populär publiksport som skapar känslor och engagerar är jättekul. Genom det här samarbetet får vi vara med och bygga svensk idrott, det är vi väldigt glada för”, säger Johan Saxne, marknadsdirektör BAUHAUS.

För mer information, kontakta gärna:

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93

Mikael Holmstrand, medieansvarig ESS, 0706-92 51 30

Fakta:

Elitserien i speedway är Sveriges tredje största lagsport publikt och en av världens bästa speedwayligor med merparten av sportens bästa förare representerade.
Elit Speedway Sverige, ESS, ägs gemensamt av elitserieklubbarna och ska som dess företrädare hantera gemensamma sportsliga och kommersiella intressen och verka för en långsiktigt stark liga.

Dela nyheten: