Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

BAUHAUS fortsätter som huvudpartner till svensk elitspeedway

Featured Image

Ytterligare ett viktigt samarbete är i hamn för kommande säsong och Sveriges högsta serie i speedway fortsätter att heta BAUHAUS-ligan

Elit Speedway Sverige, ESS, har förlängt samarbetsavtalet med BAUHAUS, som har varit ligans namn- och huvudsponsor sedan 2020.

Johan Saxne, marknadschef på BAUHAUS ser förhoppningsfullt på den kommande säsongen och samarbetet med ESS:

– Att vi förlänger vårt samarbete med Elitspeedway Sverige handlar mycket om att visa lojalitet med våra idrottsföreningar som kämpar hårt i motvind idag. Vi är övertygade om att snart är speedwayläktarna fyllda igen och den sköna bilden vill vi vara med att förverkliga från BAUHAUS sida, säger Johan Saxne.

BAUHAUS har under lång tid varit en av Sveriges största sponsorer av idrott, framför allt med inriktning på ungdomsverksamhet, men även kopplat till ren elitverksamhet och event. BAUAHUS har också ett stort engagemang i frågorna kring psykisk ohälsa och Barncancerfonden, vilket även lyfts i samarbetet med ESS-klubbarna.

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, gläds åt det fortsatta samarbetet:
– Jag är väldigt glad över att vi får fortsatt förtroende från BAUHAUS. Det har varit två speciella säsonger med pandemins begränsningar. Nu ser vi verkligen fram emot att få välkomna BAUHAUS och deras kunder till våra arenor under normala förutsättningar igen, säger Mikael Teurnberg.

Mikael Holmstrand, ordförande i ESS, kommenterar avtalsförlängningen:
– Vi har byggt upp ett samarbete under två år och där liganamnet BAUHAUS-ligan verkligen har satt sig hos media och speedwaypubliken. BAUHAUS är en fantastisk samarbetspartner för svensk idrott och vi är stolta över att få vara en del av den, säger Holmstrand.

För mer information, kontakta gärna
Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93
Mikael Holmstrand, ordförande ESS, 0706-92 51 30

Dela nyheten: