Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

BAUHAUS-ligan behåller sitt namn även nästa år

Featured Image

Elit Speedway Sverige, ESS, har förlängt samarbetsavtalet med BAUHAUS och ligan behåller därmed sitt namn även över nästa säsong, som blir den femte med BAUHAUS som huvudpartner

BAUHAUS har under lång tid varit en av Sveriges största sponsorer av idrott, framför allt med inriktning på ungdomsverksamhet, men även kopplat till ren elitverksamhet och event. BAUAHUS har också ett stort engagemang i frågorna kring psykisk ohälsa och Barncancerfonden, vilket även lyfts i samarbetet med ESS-klubbarna.

Patrik Sandevik, Event och Sponsorchef på BAUHAUS, kommenterar samarbetet med ESS:
– Vi är självklart glada över att återigen kunna tillföra resurser till svensk speedway, en klassisk folksport med så många trogna supporters, säger Patrik Sandevik.

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, gläds åt det fortsatta samarbetet:
– Jag är väldigt glad över att vi får fortsatt förtroende från BAUHAUS. Vi går nu in på vårt femte år tillsammans och det är väldigt bra för vår sport att få möjlighet att samarbeta med ett så starkt varumärke som BAUHAUS. Vi upplever en positiv respons såväl från vår publik som BAUHAUS lokala representanter och är glada att få hälsa dom välkomna till våra arenor ännu en säsong, säger Mikael Teurnberg.

Mikael Holmstrand, ordförande i ESS, kommenterar avtalsförlängningen:
– En förlängning med BAUHAUS är ett fint kvitto för speedwayen och långsiktiga relationer är viktiga för oss. BAUHAUS-ligan har verkligen har satt sig som namn på ligan hos såväl speedwaypubliken som media. BAUHAUS är en fantastisk samarbetspartner för svensk idrott och vi är stolta över att få vara en del av den, säger Holmstrand.

För mer information, kontakta gärna
Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93
Mikael Holmstrand, ordförande ESS, 0706-92 51 30

Dela nyheten: