Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Dackarna tvingas ersätta Janowski

Featured Image

Dackarnas Maciej Janowski skadade sig i en krasch för över en vecka sedan. Förhoppningen var ett snabb återkomst men skadefrånvaron blir lite längre vilket gör att Dackarna tar in tjecken Vaclav Milik, uppger klubben i ett pressmeddelande.

Förra veckan tvingades Dackarna att ersätta Greg Hancock med kort varsel då denne tar en paus från speedwayen på obestämd tid. Därefter skadade sig Maciej Janowski uner en ligamatch i Polen. Janowski opererades i onsdags och efter operationen konstaterades att han kommer att missa mer tid.

– När vi fick beskedet från Janowski var det bara att agera, vi måste ha förare i truppen som kan köra och med två av våra tänkta toppförare borta måste vi ha in förare så vi håller oss inom snittgränsera, säger lagledare Peter Karlsson i ett pressmeddelande från klubben.

Erätter gör tjecken Vaclav Milik som under de två senaste säsongerna kört för Indianerna.

– Milik är en riktigt duktig chaufför som nu börjar få lite rutin och har ännu inte toppat karriären, säger Peter Karlsson.

Dela nyheten: