Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

ESS nya hemsidefamilj växer

Featured Image

ESS hemsidefamilj har utökats med två klubbsajter som lanserats under den senaste veckan. Först ut var Masarna och idag lanserade även Lejonen sin sida.

ESS nya hemsidesystem har börjat expansionen ut till klubbarna.

Masarna var först ut att byta system och klev förra veckan över till sin nuvarande sida.
– Vi i Masarna ser många fördelar med det nya systemet. Ligan i stort får så klart ökade möjligheter till samarbeten då de lätt kan pusha ut annonser till alla sidor. Jag tror också att våra supportrar kommer att gilla upplägget, säger Anna Matsson, webansvarig hos Masarna och fortsätter:

– Nu samlas allt och våra fans får på ett enkelt sätt klubbnyheter, videoklipp, liganyheter och kommer dessutom åt ESS play direkt via sidan. Det ger ett intressant och matigt innehåll och supportrarna kommer förhoppningsvis återkomma till hemsidorna ofta för senaste nytt. Dessutom får våra samarbetspartners mer exponering och ökar våra möjligheter bland partners och sponsorer.

Gemensam plattform viktig

Idag, den 10 maj, blev Lejonen nästa klubb att slå följe in i gemenskapen. Och assisterande lagledare Mikael Holmstrand är nöjd med utvecklingen:

– En gemensam digital plattform är väldigt positivt för klubbarna. Lejonen är glada och stolta att gå i fronten för detta initiativ som andra klubb efter Masarna. Vi måste följa med i den utveckling som våra besökare förväntar sig och är vana vid i andra digitala sammanhang, säger han till Elitspeedway.com och fortsätter:

– Speedwayen behöver arbeta med sin produkt och sitt informationsflöde till supportrar, media och sponsorer både på och utanför arenorna. En ökad enhetlighet upplevs professionellt och modernt och krävs för att nå fram i mediabruset och attrahera publik och sponsorer. Kopplingen till rörligt material och länkningar mellan klubbarna gör det enkelt för besökarna att följa med i vad som händer i speedwaysverige.

Dela nyheten: