Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

ESS Play: SEC drar igång imorgon!

Featured Image

Imorgon är det dags för den första deltävlingen av fyra, i årets upplaga av Speedway European Championship. Se dramatiken på ESS Play.

Till helgen släpps kopplingen i polska Czestochowa för årets upplaga av Speedway European Championship! Under fyra deltävlingar kommer det göras upp om den ärofyllda titeln: individuell Europamästare. Som grädde på moset så säkrar även Europamästaren en permanent plats i Speedway Grand Prix (individuella VM) till säsongen 2024.

Se årets upplaga av SEC på ESS Play

Speedway European Championship ingår inte i det ordinarie utbudet i ESS Play. För att se samtliga fyra SEC-deltävlingar kostar det 299 kronor. Önskar man att se en enstaka deltävling är kostnaden 99 kronor per gång. Sändningarna produceras med engelsk kommentering.

SEC-kalendern 2023

17 juni 17.00 – Czestochowa, Polen
5 augusti 19.00 – Güstrow, Tyskland
9 september 20.00 – Bydgoszcz, Polen
22 september 19.00 – Pardubice, Tjeckien

Om ESS Play

ESS Play är ett klubbinitiativ där intäkterna går tillbaka till klubbarna själva, och genom ditt abonnemang stöttar du både svensk speedway och ditt lag.

För att säkra ditt abonnemang på ESS Play, klicka här.

Dela nyheten: