Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

KAESER Kompressorer fortsätter samarbeta med ESS

Featured Image

Elit Speedway Sverige, ESS, har förlängt samarbetsavtalet med KAESER Kompressorer AB, som har varit en av ligans huvudsponsorer sedan 2020.

Arbetet med nästa säsong pågår inte bara hos klubbarna utan även för ESS del när det gäller våra centrala partners. Ligans mångåriga partner KAESER Kompressorer har valt att förlänga sitt avtal och stannar som samarbetspartner även 2023.

Michael Brask, VD på KAESER Kompressorer AB, säger så här om företagets satsning på ESS:
– För KAESER är ESS an av våra viktigaste marknadsföringskanaler och vi ser hur intresset från våra kunder, partners och anställda ökar för varje år. Vi ser verkligen fram emot den fjärde säsongen tillsammans med ESS.

KAESER Kompressorer är ett av världens ledande tryckluftsföretag och finns i hela Sverige från Kiruna till Helsingborg med drygt 80 anställda och huvudkontor i Täby. Globalt är antalet anställda ca 7000.

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, gläds åt det fortsatta samarbetet:
– Jag är väldigt glad och positiv till att vi får möjlighet att fortsätta samarbetet med KAESER. Det är ett gott betyg för ligan att få fortsatt förtroende från ett bolag som KAESER. Samarbetet har utvecklats under åren och där vi nu går in i vår fjärde säsong tillsammans, säger Mikael Teurnberg.

Mikael Holmstrand, ordförande i ESS, kommenterar det fortsatta samarbetet:
– Det är viktigt för svensk speedway att knyta till sig centrala partners och i KAESER har vi ett engagerat samarbete sedan många år. KAESER har etablerat sig som en av de stora aktörerna i svensk speedway med sin långsiktighet, vilket är ett styrkebesked för ligans attraktionskraft, säger Holmstrand.

För mer information, kontakta gärna
Michael Brask, VD KAESER Sverige, 0706-89 24 24
Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93
Mikael Holmstrand, ordförande ESS, 0706-92 51 30

Dela nyheten: