Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Klaravik blir ny partner till svensk speedway

Featured Image

Klaravik fortsätter att gasa sponsringssatsningar till idrotten. Nu står det klart att företaget blir ny huvudpartner BAUHAUS-ligan.

Klaravik har sedan 2022 drivit sponsringskonceptet Klaravik Plan där runt 200 olika föreningar, i hela Sverige och en rad sporter, fått sponsringspengar för satsningar inom barn- och ungdomsidrott. Nu tar Klaravik också steget in på motorbanan som ny huvudpartner till BAUHAUS-ligan i speedway. Dessutom har Klaravik tecknat lokala sponsringsavtal med ligans alla åtta lag över säsongen 2024.

– Speedway och motorsport ligger oss, och våra kunder, varmt om hjärtat. Oavsett om du har ett åkeri eller driver en entreprenadfirma finns kärleken till racing ofta där. Vi vill med sponsringen också bidra till återväxten i svensk speedway, och på sätt hjälpa till att skapa hållbara samhällen i Sverige även utanför storstäderna, säger Karin Malmberg, CMO på Klaravik.

– Jag känner en stolthet och glädje att få in ett så stort företag till ESS och Bauhaus-ligan. Det är väldigt positivt för sporten att få in samarbetspartners där vi verkligen kan matcha företagets behov och profil med den marknad och plattform vi kan erbjuda i ligan och genom våra lag, säger Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS.

Sponsringen från Klaravik kommer under ligasäsongen 2024 att synas på alla förares dressar, alla lagens arenor och också ses i mediasändningar både nationellt och internationellt.

– Ligans slogan ”Never slow down” passar oss lika perfekt som huvan på hjälmen. Genom att synas runtom i Speedwaysverige vill vi få ännu fler företag att återbruka sina begagnade maskiner hos oss på Klaravik. För människor och maskiner i rörelse, helt enkelt, avslutar Karin Malmberg på Klaravik.

Om Klaravik
Klaravik, med huvudkontor i Karlstad, är Sverige ledande marknadsplats för maskiner, verktyg och fordon. Förra året bytte över 100 000 objekt ägare på www.klaravik.se som varje dag lockar över 100 000 besök. Över 30 000 svenska företag säljer på Klaravik och runt 400 000 budgivare har registrerade konton på auktionsplattformen.

Dela nyheten: