Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Matchdagens stjärnförare

Featured Image

Matchdagens tre stjärnor kommer att lyftas fram under varje vecka vi har speedway på ovalerna runtom i BAUHAUS-ligan säsongen 2023.

Varje vecka under säsongen kommer matchdagens tre stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan. Matchdagens stjärnförare publiceras dagen innan ett nytt avsnitt av Torsdagsmagasinet på ESS Play – som ni så klart inte ska missa!

Przemyslaw Pawlicki, Piraterna

Przemyslaw Pawlicki var tillbaka i Motala med besked. Polacken visade klass på Autoexperten Arena och var inblandad ibland annat tre 5-1:or med lillebror Piotr. 13+2 poäng på fem heat talar sitt tydliga språk.

Kim Nilsson, Rospiggarna

Lagkaptenen Kim Nilsson kom tillbaka med besked. Efter en tuffare start på årets BAUHAUS-liga så visade han framfötterna för Hallstaviksgänget. 15 av 15 möjliga poäng blev det av Grand Prix-svensken.

Jason Doyle, Indianerna

Jason Doyle är en av världens mest formstarkaste förare. Det visade han fortsatt i Kumla under tisdagskvällen. Australiensaren tappade enbart en poäng under kvällen och stod åter för en solid prestation.

Missa inte torsdagsmagasinet på ESS Play

Varje torsdag släpps ett rykande färskt avsnitt av Torsdagsmagasinet. Magasinet programleds av Johannes Wahlberg och finns tillgängligt att se för dig som är abonnent på ESS Play.

Nästa veckas matcher

23/5: Dackarna – Västervik
23/5: Smederna – Piraterna
23/5: Lejonen – Indianerna

Dela nyheten: