Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Matchdagens stjärnförare

Featured Image

Matchdagens tre stjärnor kommer att lyftas fram under varje vecka vi har speedway på ovalerna runtom i BAUHAUS-ligan säsongen 2023.

Varje vecka under säsongen kommer matchdagens tre stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan. Matchdagens stjärnförare publiceras dagen innan ett nytt avsnitt av Torsdagsmagasinet på ESS Play – som ni så klart inte ska missa!

Szymon Wozniak, Indianerna

Började med en enpoängare i sitt första heat. Sedan var det trepoängare rakt igenom från Indianernas lagkapten.

Mads Hansen, Västervik

Dansken var nere på reservplats men skötte prestationen med bravur för sitt Västervik. Med 12+1 poäng på 5 heat, var Hansen en av de poängbästa förarna.

Maciej Janowski, Dackarna

Janowski har fått upp formen och farten i BAUHAUS-ligan. Polacken tappade enbart en poäng under tisdagseftermiddagen och kvällen på Skrotfrag Arena.

Missa inte torsdagsmagasinet på ESS Play

Varje torsdag släpps ett rykande färskt avsnitt av Torsdagsmagasinet. Magasinet programleds av Johannes Wahlberg och finns tillgängligt att se för dig som är abonnent på ESS Play.

Nästa veckas matcher

13/6: Smederna – Dackarna
13/6: Piraterna – Västervik
13/6: Indianerna – Rospiggarna
14/6: Lejonen – Indianerna

Dela nyheten: