Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Matchdagens stjärnförare

Featured Image

Matchdagens tre stjärnor kommer att lyftas fram under varje vecka vi har speedway på ovalerna runtom i BAUHAUS-ligan säsongen 2023.

Varje vecka under säsongen kommer matchdagens tre stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan. Matchdagens stjärnförare publiceras dagen innan ett nytt avsnitt av Torsdagsmagasinet på ESS Play – som ni så klart inte ska missa!

Daniel Bewley, Dackarna

Daniel Bewley fortsätter att konsumera ut sin form. Var en stor orsak till att Dackarna vann på bortaplan i Motala. Britten stod för 14 av 15 möjliga poäng.

Maksym Drabik, Eskilstuna Smederna

Maksym Drabik var åter på sin gamla hemmaplan och levererade. Fem heatsegrar av fem möjliga talar sitt tydliga språk.

Mikkel Michelsen, Västervik

Nyförvärvet Mikkel Michelsen presenterade sig direkt för hemmapubliken. Dansken var involverade i fem stycken hemma 5-1:or och tog 13+2 poäng. Maximal pott med bonus inkluderad.

Missa inte torsdagsmagasinet på ESS Play

Varje torsdag släpps ett rykande färskt avsnitt av Torsdagsmagasinet. Magasinet programleds av Johannes Wahlberg och finns tillgängligt att se för dig som är abonnent på ESS Play.

Nästa veckas matcher

6/6 17.00: Dackarna – Smederna
6/6 17.00: Västervik – Piraterna
6/6 17.00: Rospiggarna – Indianerna

Dela nyheten: