Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Matchdagens stjärnförare

Featured Image

Matchdagens tre stjärnor kommer att lyftas fram under varje vecka vi har speedway på ovalerna runtom i BAUHAUS-ligan säsongen 2023.

Varje vecka under säsongen kommer matchdagens tre stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan. Matchdagens stjärnförare publiceras dagen innan ett nytt avsnitt av Torsdagsmagasinet på ESS Play – som ni så klart inte ska missa!

Daniel Bewley, Dackarna

Briljerade mot sin gamla klubb i Eskilstuna. Bewley noterades för 12+2 poäng på 5 heat och var en av de bidragande orsakerna i Dackarnas seger.

Oskar Fajfer, Piraterna

Tillbaka på hemmaplan med besked. Polacken visade Motalapubliken på en imponerande speedway och 10+2 poäng på fyra heat.

Casper Henriksson, Lejonen

Talangen var bestämd på hemmaplan. Han började med två raka trepoängare och följde därefter upp med en enpoängare med bonusstjärna. 7+1 på tre heat. Imponerande!

Missa inte torsdagsmagasinet på ESS Play

Varje torsdag släpps ett rykande färskt avsnitt av Torsdagsmagasinet. Magasinet programleds av Johannes Wahlberg och finns tillgängligt att se för dig som är abonnent på ESS Play.

Nästa veckas matcher

20/6: Piraterna – Dackarna
20/6: Rospiggarna – Västervik
20/6: Smederna – Lejonen
21/6: Piraterna – Smederna

Dela nyheten: