Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Nyhet: Torsdagsmagasinet på ESS Play

Featured Image

Förutom samtliga heat från årets upplaga av BAUHAUS-ligan, så kommer det att produceras ett torsdagsmagasin varje vecka vi har speedway på våra ovaler och det kommer finnas i utbudet på ESS Play.

Torsdagsmagasinet kommer att ta oss igenom det senaste som har hänt under veckan. Programmet kommer att träffa intressanta profiler, lyfta fram veckans stjärnor och mycket mer. Torsdagsmagasinet kommer du som abonnent kunna se i sin helhet på ESS Play.

Programmet kommer att ledas av Johannes Wahlberg. Wahlberg har under flertalet år kommenterat BAUHAUS-ligan.

— Med torsdagsmagasinet kommer vi att kunna lyfta fram fler profiler och skapa mer intressant innehåll kring ligan. Det kommer bli ett härligt inslag utöver samtliga heat som kommer att sändas på ESS Play, säger Johannes och fortsätter.

— Förutom att vi kan blicka tillbaka på intressanta heat, så kommer vi ha möjlighet att träffa intressanta personer runtomkring de olika klubbarna i BAUHAUS-ligan. Torsdagsmagasinet blir ett perfekt inslag för den speedwayfrälste!

Mer om ESS Play

ESS Play är ett klubbinitiativ där intäkterna går tillbaka till klubbarna själva, och genom ditt abonnemang stöttar du både svensk speedway och ditt lag. Självklart följer man sitt lag på hemmaplan om man har möjlighet, men med ESS Play blir det precis lika enkelt att även följa med på bortamatcherna om det är för långt att åka, eller om man i efterhand även vill se någon annan match från ligan.

Månadsabonnemanget kommer att kosta 249 kr/månad och Pay-Per-View 199 kr/match.
Använd koden SPEEDWAY2023 innan 2 maj för 50% rabatt för första månaden.

ESS Play lanserades den 17 april och har redan nu sänt ligans upptaktsträff samt Vetlanda Lagcup.

Dela nyheten: