Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Omröstning: Veckans Förare 10-12 augusti

Featured Image

Fredag betyder omröstning och nu är det dags igen. Veckans förare ska krönas och i vanlig ordning finns det fyra förare att välja mellan.

Omröstningen pågår från och med nu till och med måndag klockan 8:00 då resultatet sammanställs. Vinnaren presenteras senare under måndagen.

Fredrik Lindgren, Västervik

Lindgren var i storform när Västervik bortabesegrade Masasrna med 47-43 under tisdagen och körde in hela 18 poäng, tack vare sex heatsegrar.

Pontus Aspgren, Eskilstuna Smederna

När Eskilstuna Smederna bärgade en 46-44-seger mot Dackarna tog Aspgren elva pinnar (plus två bonus) för egen del och tog en 5-1:a med Grigorij Laguta i heat 15, mot Tai Woffinden och Jason Doyle.

{!A}

Max Fricke, Kumla Indianerna

Fricke var poängbäst i Indianerna när de bortabesegrade Piraterna med 47-43 i tisdags. Australiensaren körde in 13 poäng; Fyra heatsegrar och en tredjeplats.

Oskar Fajfer, Piraterna

Fajfer var bäst i hemmalaget i samma match när han körde in 12+1 pinnar för Piraterna, fördelat på tre heatsegrar, en andraplats och en tredjeplats.

Dela nyheten: