Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Rockklassiker ny sponsor till Svensk Speedway

Featured Image

Elit Speedway Sverige, ESS, har tecknat ett nytt samarbetsavtal med Bauer Media Group AB Rockklassiker som gör företaget till en av BAUHAUS-ligans större partners.

Rockklassiker är en av de största aktörerna i sin bransch. Genom samarbetet med ESS kommer Rockklassiker att tydligt synliggöras på samtliga arenor, i klubbarnas olika kanaler för kommunikation. Samarbetet syftar till att lyfta fram Rockklassiker i en positiv miljö där möjlighet ges både för kundevenemang och varumärkesbyggande i olika former.

— Rockklassiker är väldigt stolta över att bli en långsiktig partner till den svenska BAUHAUS-ligan i Speedway. Vi vill hjälpa till att bygga sporten och intresset kring den. Speedway är både folkligt och populärt bland alla generationer, säger Daillou Axelsson produktchef Rockklassiker.

Mikael Teurnberg, marknadsansvarig för ESS, som har jobbat fram avtalet, är väldigt positiv till att Rockklassiker blir en ny samarbetspartner till svenska högsta ligan.

— Det känns givetvis väldigt bra att ett så starkt varumärke som Rockklassiker kommer in som partner för den svenska BAUHAUS-ligan. Det visar än en gång att det finns ett stort intresse för svensk speedway och att den plattform som ESS kan erbjuda sina samarbetspartners är relevant och intressant.

För mer information, kontakta gärna
Mikael Teurnberg, marknadsansvarig ESS, 0703-17 37 93
Mikael Holmstrand, ordförande ESS, 0706-92 51 30

FAKTA ESS
BAUHAUS-ligan i speedway är Sveriges tredje största lagsport publikt och en av världens bästa speedwayligor med merparten av sportens bästa förare representerade.

Elit Speedway Sverige, ESS, ägs gemensamt av elitserieklubbarna och ska som dess företrädare hantera gemensamma sportsliga och kommersiella intressen och verka för en långsiktigt stark liga.

www.elitspeedway.com

FAKTA Rockklassiker
Rockklassiker är en svensk radiostation med rockmusik som ingår i Bauer Media-koncernen tillsammans med Mix Megapol, NRJ Sverige, Vinyl FM och Svensk Pop. Stationen spelar rockhits från primärt 1970-talet, 1980-talet och 1990-talet.

Dela nyheten: