Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Se SEC på ESS Play

Featured Image

Speedway European Championship (individuella speedway-EM) finns med i ESS Plays utbud även i år! SEC startar redan till helgen och ESS Play är med från starten av årets serie.

Till helgen släpps kopplingen i ungerska Debrecen för årets upplaga av Speedway European Championship! Under fyra deltävlingar kommer det göras upp om den ärofyllda titeln: individuell Europamästare. Som grädde på moset så säkrar även Europamästaren en permanent plats i Speedway Grand Prix (individuella VM) till säsongen 2025.

Se årets upplaga av SEC på ESS Play

Speedway European Championship ingår inte i det ordinarie utbudet i ESS Play. För att se samtliga fyra SEC-deltävlingar kostar det 299 kronor. Önskar man att se en enstaka deltävling är kostnaden 99 kronor per gång. Sändningarna produceras med engelsk kommentering.

SEC-kalendern 2024

8 juni 15.00 – Debrecen, Ungern
20 juli 20.00 – Grudziadz, Polen
24 augusti 20.00 – Güstrow, Tyskland
21 september 20.00 – Chorzow, Polen

Om ESS Play

ESS Play är ett klubbinitiativ där intäkterna går tillbaka till klubbarna själva, och genom ditt abonnemang stöttar du både svensk speedway och ditt lag.

För att säkra ditt abonnemang på ESS Play, klicka här.

Dela nyheten: