Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Stort övertag för Dackarna

Featured Image

Det var en jämn tillställning i Målilla till en början. Sedan var det Målillalaget, med vässade armbågar. Dackarna visade klass och vann den första matchen. Smålänningarna har en ledning med 16 (!) poäng inför returen.

Matchen startade senare än beräknat i form av 19.30. Det var en tajt match till en början. Sedan var det Dackarna som började hitta rätt i tillställningen och stod för en formidabel insats inför hemmapubliken på Skrotfrag Arena.

Inför nomineringsheaten var det 42-30 till hemmalaget. Smederna svarade med en 4-2:a i heat tretton. Innan firma Rasmus Jensen och Jacob Thorssell, kunde svara med samma siffror i heatet därpå.

I det avslutande heatet var det hemmaduon Jason Doyle och Maciej Janowski som visade vägen. Grand Prix-duon tog en 5-1:a mot gästernas Pontus Aspgren och Michael Jepsen Jensen.

Det gör att det är ledning för Målillalaget med 53-37 inför morgondagens match i Eskilstuna. Matchen på Eskilstuna Motorstadion startar klockan 18.00.

Resultat från dagens match

Dackarna – 53
Jason Doyle 13+1, Jacob Thorssell 12, Maciej Janowski 11+2, Rasmus Jensen 10+1, Tai Woffinden 5, Avon Van Dyck 1+1, Ricky Kling 1.

Eskilstuna Smederna – 37
Pontus Aspgren 11, Kacper Woryna 11, Michael Jepsen Jensen 6+2, Andzejs Lebedevs 5+1, Glen Chugunov 3+1, Johannes Stark 1, Joel Kling 0.

Dela nyheten: