Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Tillsammans mot barncancer

Featured Image

BAUHAUS är inte bara partner till ESS och svensk speedway, utan även till Barncancerfonden. Sedan 2011 har dom samlat in över 20 miljoner kronor till Barncancerfonden genom flera insamlingskampanjer och initiativ samt aktiveringar.

I år är det svårt att genomföra aktiveringar därför satsar dom nu på en digital insamling den 1 december, Giving Tuesday!
Under Giving Tuesday kommer man samla alla de atleter, klubbar och föreningar man har separata avtal med, samt alla andra man kan få med, för att genomföra en stor kampanj som kallas för

rorelsemotbarncancer.

BAUHAUS-ligans klubbar ställer sig givetvis bakom detta viktiga initiativ från vår samarbetspartner och uppmuntrar supportrar, sponsorer och andra föreningar att bidra.

Fokuset på kampanjen är att man ska swisha den tid man tränar under insamlingsdagen. Givetvis går det bra att bidra på vilket sätt man vill både med och utan egen träning. Det är dom små bidragen som gör skillnad.

Dela nyheten: