Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Tredje gången gillt i Grudziadz?

Featured Image

Regnet har det gjort det bekymmersamt vid två tillfällen tidigare i Grudziadz. Blir det tredje gången gillt för det högintressanta mötet mellan Grudziadz och Torun i bottenstriden?

Huvudvärken för Grudziadz till fredagens match var om Nicki Pedersen skulle kunna delta eller inte, på grund av en pågående process kring den danske stjärnan. Pedersen överklagade (avstängningen på sex månader) och får fortsatt köra i väntan på utredning. Ett viktigt besked så klart för Grudziadz att ha med sin fixstjärna.

Blir det tredje gången gillt?

Den här matchen har blivit uppskjuten två gånger – på grund av regn som ställt till det. I kväll ska det göras ett nytt försök med matchen, som ska starta 20.30.

Tajt mellan dagens lag i tabellen

Grudziadz ligger för närvarande på en åttondeplats med fyra poäng. Ovanför huserar Torun, med poängen mer inkörd. Därför blir det ännu mer viktigt att gå ifrån som segrare i kvällens match.

Värt att notera är att Torun har ett betryggande försprång kring bonuspoängen då man vann med 55-35 på hemmaplan mot just Grudziadz.

Laguppställningar

Grudziadz
Przemyslaw Pawlicki, Roman Lachbaum, Krzysztof Kasprzak, Kenneth Bjerre, Nicki Pedersen, Mateusz Bartkowiak, Denis Zielinski.

Torun
Pawel Przedpelski, Jack Holder, Chris Holder, Adrian Miedzinski, Petr Chulpac, Kacper Makowski, Krzysztof Lewandowski.

Se matchen på ESS Play

Se tävlingen live på ESS Play, kopplingen släpps 20.30.

Dela nyheten: