Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Två nya fajter till torsdagen

Featured Image

BAUHAUS-ligan fortsätter den här veckan med två nya matcher till torsdagskvällen i Kumla och Målilla.

I Kumla så är det på Glottra Skog Arena, som Kumla Indianerna kommer att välkomna ner Rospiggarna och nere i Småland är det en kamp mellan Dackarna och Lejonen på Skrotfrag Arena denna torsdagsomgång.

Noteringar inför omgången

– Alltjämt Grand Prix-förare som saknas i omgången.
– Kumla Indianerna med en fin insats senast på hemmaplan.
– Kan Rospiggarna röra om i grytan i Närke?
– Dackarna vill studsa tillbaka igen efter storförlusten.
– Lejonen utan Grand Prix-trion – kan de utmana?

Fortsätter Kumla Indianerna vinna?

I Närke väntar mötet mellan Indianerna och Rospiggarna. Ett Kumla Indianerna som på slutet börjat kunna åka med det laget man faktiskt önskade. Visserligen – så blev det en smäll igen den gångna helgen när Grzegorz Zengota kraschade.

Till matchen mot Rospiggarna tillämpar man riders replacement för Max Fricke (som kör Grand Prix i Lublin på fredagen). I övrigt ett namnstarkt lag med stjärnor som Holder och Iversen. Mot ett gästande gäng där Kim Nilsson och Patryk Dudek bland annat sticker ut.

Kumla Indianerna
Max Fricke (R/R), Ludvig Lindgren, Chris Holder, Andreas Lyager, Niels Kristian Iversen (K), Joel Andersson, Gustav Grahn.

Rospiggarna
Kim Nilsson (K), Kai Huckenbeck, Timo Lahti, Patryk Dudek, Adrian Miedzinski, Daniel Henderson.

Smålandsrivalerna möts i Målilla

I Småland och på Skrotfrag Arena är det två lag som är revanschsugna. Dackarna åkte på en tuff smäll i Avesta och Lejonen förlorade knappt på hemmaplan. Ser vi till Målillalaget så är Frederik Jakobsen åter i laget och riders replacement tillämpas för Jason Doyle.

När det gäller gästande Lejonen saknas Oliver Berntzon, Krzysztof Kasprzak och Robert Lambert. Varav den sistnämnde åker man riders replacement för. Således två lag som kommer med sex man vardera, till fajten i Målilla under torsdagskvällen.

Dackarna
Luke Becker, Jason Doyle (R/R), Frederik Jakobsen, Rasmus Jensen, Jacob Thorssell (K), Max Bogdanowicz, Sammy Van Dyck.

Lejonen
Rohan Tungate (K), Robert Lambert (R/R), Mathias Thörnblom, Jaroslaw Hampel, Grzegorz Walasek, Linus Eklöf, Casper Henriksson.

Biljettinformation

Biljetter till respektive match och hur du köper dessa. Ja, det kan du läsa på Kumla Indianerna eller Dackarnas hemsida!

TV-Guide för morgondagen

Kumla Indianerna – Rospiggarna (Sportkanalen/cmore.se)
Kommentator: Stefan Klemetz.

Dackarna – Lejonen (cmore.se)
Kommentator: Johannes Wahlberg.

Dela nyheten: