Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Två nya klubbar in i hemsidefamiljen

Featured Image

Fyra av nio klubbar har nu tagit klivet över till den nya hemsideplattformen.

Under tisdagen lanserade Rospiggarna sin nya hemsida och idag, fredag, följde Indianerna efter. Det gör att fyra av nio klubbar nu har klivit in i det nya hemsidesystemet.

– Vi ser positivt på en gemensam plattform. Dels för att många klubbar hade utdaterade hemsidor innan, och dels för att det blir en smidigt sätt att ha samlade nyheter, förklarade Indianernas marknadschef Simon Gustafsson till Elitspeedway.com.

Elitspeedway.com tog även en kortare pratstund med Dennis Fredriksson, marknadschef på ESS, för att höra hur han ser på den nya plattformen.
– Vår nya plattform med Elitspeedway.com och de integrerade klubbsidorna har blivit ett riktigt lyft, sa Fredriksson och fortsätter:
– Det är enkelt och snabbt navigerat hittar man både liga- och klubbnyheter, matchschema, rörligt material och mycket annat. Dessutom hittas ESS Play, vår egen tv-kanal direkt från startsidan.

Hemsidornas enhetlighet stärker fronten utåt och, om man frågar Fredriksson ger de ett bra första intryck:

– Enhetligheten på plattformen är snygg rakt igenom, den erbjuder en bra service för såväl den nyfikne förstagångsbesökaren som för de som besöker den mer frekvent för att få del av de senaste nyheterna, statistik och annat.

– Via Elitspeedway.com skapas nu nya möjligheter för både ESS och klubbarna att på ett professionellt sätt nå ut och möta både sponsorer, supporters och media med nyheter på annat sätt än på arenorna som tidigare, avslutade Fredriksson.

Under tisdagen lanserades även en engelsk variant av Elitspeedway.com och inom kort kommer en polsk verison att lanseras.

Dela nyheten: