Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Urstark Janowski visade vägen för Dackarna

Featured Image

Dackarna visade styrka med en urstark Maciej Janowski i laget. Målillalaget leder i halvtid med 49-41.

2663 åskådare på plats på OnePartnerGroup Arena.

{!A}

Åtta poängs underläge

Bartosz Zmarzlik med tvåsiffrig leverans. Sedan var det ett Lejonen som skulle behövt lite mer poäng på sina håll och kanter, för att komma ikapp Dackarna. Det blev dock inte tillräckligt för Gislavedslaget som måste ämna efter en bättre prestation på bortaplan om en vecka.

Lejonen – 41: Bartosz Zmarzlik 15 (6), Dominik Kubera 8 (5), Oliver Berntzon 6 (4), Jaroslaw Hampel 5+1 (5), Matias Nielsen 4+1 (3), Casper Henriksson 2+1 (4), Daniel Henderson 1 (3).

{!B}

Dackarna tillbaka – med besked

Uppehåll? Nja, det märktes inte av – i alla fall om du frågar Dackarna. Det var ett starkt Dackarna anförda av Maciej Janowski, som såg till att vinna på bortaplan i det första av två rivalmöten med Lejonen. En imponerande prestation av Målillagänget som sitter i förarsätet i den matchserien.

Dackarna – 49: Maciej Janowski 14+1 (5), Andzejs Lebedevs 10 (5), Daniel Bewley 9+1 (5), Rasmus Jensen 7+1 (5), Filip Hjelmland 4 (3), Brady Kurtz 3+1 (4), Ludvig Lindgren 2+1 (3).

{!C}

{!D}

Dela nyheten: