Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Veckans förare 22 juni

Featured Image

Det är dags för den fjärde omgången av Veckans Förare. Från och med nu fram till måndag morgon kan ni rösta på den ni tycker gjorde det bäst under tisdagens fyra matcher.

I måndags utsågs Luke Becker till Veckans Förare under från förra veckans tävlingar. Idag är det dags för nästa omröstning och en tidigare vinnare gör återkomst bland de fyra förarna vi har plockat ut.

De fyra förarna är som följer:

Pontus Aspgren, Eskilstuna Smederna

Aspgren körde in 15 poäng på sex heat när Eskilstuna Smederna bortabesegrade Piraterna med 47-43 i en jämn tillställning. Han avslutade matchen med en trea i femtonde heatet och säkrade segern.

Kai Huckenbeck, Rospiggarna

Med 15 poäng och full pott på de heat han körde var Huckenbeck en starkt bidragande faktor när hans Rospiggarna besegrade Dackarna med 48-42. Sista trean kom i sista heatet när hemmalaget säkrade segern med en femetta.

Rune Holta, Vetlanda

Veteranen Holta säsongsdebuterade i stor stil när han körde in 16 poäng när Vetlanda föll hemma mot Kumla Inidianerna.

Artem Laguta, Västervik

Laguta körde in 13 poäng när Västervik föll med 46-44 mot Lejonen i Gislaved. Han var snabbast under kvällen dessutom med en tid på 64,7 sekunder i heat 6 som han vann och körde 3-3 mot hemmaförarna Mathias Thörnblom och Robert Lambert.

Dela nyheten: