Elit SpeedwayKumla IndianernaDackarna MålillaLejonenPiraterna SpeedwayRospiggarna SKEskilstuna SmedernaVargarna SpeedwayVästervik Speedway

Veckans stjärnor: 21 juni

Featured Image

En ny vecka i BAUHAUS-ligan är avklarad och nya stjärnor skall lyftas fram från det vi kört.

Varje vecka under säsongen kommer veckans stjärnor att lyftas fram på Elitspeedway.com efter deras prestationer under den gångna veckan.

{!A}

Rasmus Jensen, Dackarna

Står åter för en formidabel prestation. Tog 17 poäng på 7 heat i matchen mot Eskilstuna Smederna. Lite väl ensam återigen för Målillalaget men håller en imponerande nivå igenom för sitt småländska lag.

{!B}

Mads Hansen, Västervik

Fått förtroendet av laglededningen i Västervik på slutet och jobbat sig in i det hela med bravur. Dansken stod för en stabil prestation igen i Västerviks segermatch på bortaplan mot Rospiggarna under tisdagen.

{!C}

Casper Henriksson, Lejonen

Casper Henriksson, talangen från Lejonen stod för en fantastisk prestation mot Masarna. Smålänningen noterades för 9+3 poäng (full pott på fyra heat) och tog sannerligen för sig från sin reservplats med bravur.

{!D}

Kacper Woryna, Eskilstuna Smederna

Kacper Woryna var en av de ledande förarna för Eskilstuna Smederna när Eskilstunalaget kunde ta ytterligare en seger. Sörmlänningarna är fortsatt obesegrade i årets upplaga av BAUHAUS-ligan.

Nästa veckas matcher

30/6: Västervik – Smederna
30/6: Indianerna – Piraterna

Dela nyheten: